Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Haitaristi

Toni Pertt​ula

040 725 9760

[email protected]

Harmonikkausiikkia tapahtumiin, häihin ja esityksiin. Myös harmonikansoitonopetusta

Haitarinsoitonopetus Turussa

Haitarinsoitonopetusta Turussa

Soitonopetusta omien tavoitteiden mukaan

Olen pedagogisesti pätevä opettaja, ja opetan kaikenikäisiä ja tasoisia, soittamisesta kiinnostuneita oppilaita. Olen opettanut esimerkiksi lapsia sekä eläkeikäisiä, jotka haluavat aloittaa uuden harrastuksen. Voit tulla yksityistunneilleni tai osallistua Turun työväenopiston järjestämälle harmonikansoittokurssille. Opetan mielelläni kaikenlaista musiikkia oppilaan tavoitteiden ja toiveiden mukaan. Yksityistunneillani ensimmäinen tunti ilmainen!

Yksityistunnit

Yksityistunneilla opetus on perusteellista, koska käytössämme on runsaasti aikaa. Tapanani on ollut pitää ensimmäinen tunti ilmaiseksi.

Opetan yksityisesti Turussa, Taimi II RY:n tiloissa osoitteessa Puutarhakatu 21. Talon takana on sepelipäällysteinen parkkipaikka, joka on tarkoitettu vierailijoille. Voit ilmoittautua yksityistunnille tai lähettää minulle kysymyksiä alla olevan lomakkeen avulla.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Kiitos kiinnostuksestasi! Vastaan sinulle niin pian kuin ehdin.

Työväenopisto

Kurssilla pääset kuulemaan muita soittajia ja halutessasi myös soittamaan ryhmässä. Työväenopiston kurssin löydät heidän kurssitarjonnastaan, tällä hetkellä kurssilla on tilaa joten pääset mukaan. Työväenopistolla opettaminen on julkista. Etsimällesi sivustolla pääset tekstin vieressä olevasta painikkeesta.

TURUN TYÖVÄENOPISTON KURSSITARJONTA